TÖRTÉNETÜNK

Professzionális Toyota bontónkban minden Toyota autó típushoz megtalálhatja alkatrészét, Toyota karosszéria elemeket. Abban az esetben, ha nincs raktáron a keresett alkatrész, 1-10 munkanapon belül beszerezzük az Ön számára.

Autószerelés: Telepünk 2000 nm²-en terül el. Szerviz műhelyünk karos (csápos) emelővel felszerelt minden javítási feladatra és azok ellátására felkészített, mintegy 60 nm²-en.

Futómű javítás: Hozott alkatrészek beszerelésével, új alkatrészek beszerzésével végezzük el futóműve javítását, beállítását.

Fékjavítás: Ha Ön hozza el a beszerelni kívánt fék alkatrészeit nálunk szervizes kollégánk elvégzi a szükséges javításokat beszereléseket. Abban az esetben, ha nálunk vagy tőlünk rendeli meg a beszerelni kívánt alkatrészeit munkatársunk segítségével meghatározhatja a beszerelésre váró alkatrészek minőségét is.

Toyota és egyéb márkájú autó váltó javítás, felújítás és csere: A nálunk vásárolt váltókat garanciával együtt szereljük be autójába. A hozott váltók esetén csak a beszerelésre tudunk garanciát vállalni. 

Több mint 20 éve a szakmában! 

Rólunk mondták

Szűcs Dániel

Kb 4 hónapja voltam itt, váltó felújítás, kuplung csere, fél 9-re vittem az autót, már 11kor csörgött a telefon, hogy beszámoljon lent van a váltó, 13 órakor megint, hogy lehet jönni érte.

Powermen13

Váltó és kuplung cserén voltam itt. Gyors és korrekt munka volt.

Széki Zsolt

Mint mindig most is szakszerű hozzá értés.

Forrás: Google értékelések

Ingyenes szakmai tanácsadás és árajánlat:

Telefon:+36 20 529 1455
E-mail:sosvaltojavito@gmail.com
Elérhetõségek